Hemgjorda pizzor

  • 26 May, 2019

Det är alltid trevligt att lära sig någonting nytt och det är viktigt att inte vara rädd för att vidga sina vyer. Jag tycker om att prova nya saker emellanåt och det är inte alltid som det behöver vara någonting tidskrävande eller svårt. Jag åt middag hos min väninna häromdagen och hon hade bakat en ekologisk pizza. Den var verkligen god så jag införskaffade mig boken "Pizza Napoletana" som lär dig baka pizza på äkta italienskt vis. Jag älskar kokböcker och tycker inte att det är någonting jag kan ha för mycket av i mitt hem. Har provat på både degrecept och fyllningsrecept och jag kan lova att jag aldrig kommer ta genvägen att köpa färdig deg någonsin igen. Troligtvis kommer jag inte beställa hämtpizza fler gånger heller då jag nu kan baka spännande och goda pizzor helt på egen hand! Det blir bra för både plånboken och miljön. Pizzakartonger, plastbestick och utkörning av hämtmat är annars vanliga miljöbovar.

En pizza med salamiHemmagjorda pizzor på tallrik