Mineraler

Handla mineraltillskott online

Känner du dig trött och hängig? Då kan du lida av mineralbrist. Här hittar du alla mineraltillskott du behöver! Mineraler är viktigt för skelett, tänderna, blodet och muskelreflexerna. De reglerar även pH-värdet i kroppen. Vi kan inte producera dem själva, därför behöver vi få i oss mineralerna när vi äter. Vi gör det enkelt att handla kosttillkott och vi erbjuder de bästa priserna på vitaminer och mineraler. Vi uppdaterar ofta sidan med nya spännande erbjudanden på produkter som är bra för hälsan.

Mineraler är bra för kroppen

Vi samlar minteraltillskott online som du smidigt och enkelt kan beställa direkt hem till dörren. Brist på mineraler är vanligt. Vid mineralbrist får du inte i dig tillräckligt med vissa vitaminer eller mineraler som din kropp behöver för att fungera optimalt. Brister kan orsakas av att man konsumerar för lite genom kosten, pga redan existerande medicinska tillstånd eller av mediciner som försämrar absorptionen. Här hittar du naturprodukter och hälsokost som hjälper dig att reglera olika brister.

Hur vet man om man har brist på mineraler?

Brist på mineraler kan yttra sig på många sätt. Om du ofta känner dig trött, irriterad och hängig kan du lida av mineralbrist. Håravfall, domningar eller sänkt immunförsvar kan vara andra tecken. Mineralbrist är i de flesta fall relativt enkelt att åtgarda. Om du misstänker att du har mineralbrist bör du uppdöka vården för att undersöka saken. Hos pirmärvården kan du ta ett vanligt blodprov för att snabbt få reda på om du behöver mineraltillskott. Du kan köpa aminosyror och mineraler online hos oss, om du har frågor eller inte hittar det du söker hjälper vi dig gärna!